NYHETSARKIV

 

30.06.2013 – ELYSION RETREAT FOR KROPP & SJEL 2013

Vi jobber for fullt med forberedelser til årets Retreat. Alle kursdeltakere ved meditasjonsskolen vil prioriteres i plasstildelingen. Som vanlig inneholder programmet svært mange meditasjonsformer, mindfulness, avspenning, osv. – i tillegg til mange former yoga, kampkunster, pilates, kunst- & uttrykksterapi, ernæring & kosthold, massasjeformer og andre behandlingstyper.

Vil du unne deg et opphold hvor du kan nyte eco måltider, naturidyll, stillhet, hvile, turer, treninger, riter og en rekke behandlinger, foredrag, kurs og workshops i mange tema? Da kan du melde deg på her: http://retreat.elysion.org

Se fullt program: http://retreat.elysion.org/wp-content/uploads/2013/03/Program-2013-v3.pdf

Facebookeventen (kanskje du kjenner noen som skal være med?): https://www.facebook.com/events/468485969876378/

Vi sees ved de Elysiske Enger! :)

09.04.2013: OPPSTART FOR DEALER

Hvis du har kjøpt kurs gjennom en Deal-tilbyder, har du fått oppgitt datoer for oppstart. Dette er datoer for introkurs. Du behøver bare melde deg på et av introkursene som er lagt ut på kurskalenderen for å starte dealen. Deretter kan du bruke så lang tid du vil på resten av kursingen og delta på de kursene som passer deg

03.03.2013: NYE NETTSIDER LANSERT

Vi har nå fått nytt design på nettsidene våre, og omorganisert informasjonen slik at det blir enklere å finne fram. Da sidene er rykende ferske vil det sikkert være noen feil og mangler her og der. Vi setter pris på tilbakemeldinger om dette, som kan sendes via feilmeldingslenken nederst på siden.

Utpå våren vil også nytt database system integreres. Det vil også komme mer innhold i løpet av året, nå som ikke formatet stjeler mer fokus. En høy prioritet er publisering av kursplanen, så du kan se detaljert innhold av hvert eneste kurs. Her vil vi legge ut innholdet til ett og ett kurs.

Kurskalenderen er oppdatert med vårens kurs. Som du ser skjer det ingenting i påsken til en forandring. Det er stor sannsynlighet for at flere kurs legges ut for våren, i tillegg til dem som står der, og at enkelte endringer i tid og dato kan forekomme – så husk å sjekk dette jevnlig.

Hvis du har lyst å kommentere de nye sidene, kan du gjøre det HER.