Marius

<< tilbake til instruktøroversikten

«Rør æiller verket som lage låta nei, slike ting har vi ittno med, men er du stille og følgje takta, så har du tona i ny og ne
– Alf Prøysen


MARIUS er fast instruktør ved Elysion Meditasjonskole og Elysion Retreats.

Han har siden tenårene hatt meditasjon som en stor lidenskap. Denne interessen har tatt ham ut på en lang reise gjennom mange metoder og retninger både innen meditasjon og qigong. Sistnevnte har han trent siden 1996. Dessuten holder han kurs i den alkymiske taokunsten Qigong for ryggen og Neigong. Fra før har han Bachelor i Materialvitenskap og utdannelse i terapiformene Vibrapati samt Muskel- og leddterapi. Han jobber med den terapautiske massasjeformen Strukturell Integrering, Dry Needling & stressreduksjon med pusten (bl.a. ved hjelp av StressEraser Biofeedback) på Verkstedet Ledd- og Muskelklinikk. Tidligere jobbet han også med research og dokumentasjon hos supermat-leverandøren Supernature.

Videre har han jobbet som terapeut i ni år, holdt kurs og workshops innen selvutvikling og meditasjon, og hatt flere prosjekter gående i samarbeid med andre. Har han praktisert på egenhånd, i grupper, i terapi, eksperimentert med forskjellige metoder, vært på kurs, holdt kurs og seminarer, m.m. Han har arbeidet med metoder som han erfarer som uvurderlige gaver, så vel som metoder som han betrakter som unødige blindveier. Det hele har kuliminert i den taoistiske praksis som han opplever som en komplett fysisk, energetisk og åndelig retning. De siste årene har Marius viet sin tid til å utforske dybden i Xing Shen Zhuang; Qigong for ryggen, Taoistisk Yoga & Taoistisk Indre Alkymi med undervisning fra Bjørn Westin (Sverige) og David Verdesi (Italia).

«Min største glede er å se mennesker oppdage og bli trygg på sin egen sannhet. Ikke gjennom hva de blir fortalt, men av hva de selv oppdager gjennom personlig erfaring og dialog med sitt eget liv. Jeg er derfor tiltrukket av metoder som er fullstendig trossnøytrale og selvforklarende. Hvor mystikken ikke er tåkelagt av dogmer og trossystemer, men hvor den gradvis åpenbares til individet gjennom daglig praktisering. Både kursene i Pusteøvelser, Dream Yoga og Qigong for ryggen rommer slike metoder.»