OM SKOLEN – KONTAKTINFO

 

Meditasjonskolen er et autonomt og altruistisk tilbud i regi av den ideelle foreningen Elysion (som del av Elysion Akademia) og har undervist meditasjon, mindfulness, avspenning, m.m. i 7 år. Den er hverken kommersiell, sekterisk eller tilknyttet noen bestemt tro, ideologi eller agenda, annet enn å tilby livssynsnøytral undervisning for personlig vekst, hvis nøkterne prinsipper baseres på psykologi, vitenskap, filosofi & esoterisk erfaringstradisjon. Se også våre prinsipielle retningslinjer.

Undervisningen er basert på forståelige sekulære og allmenne referanserammer uten å miste en potensiell åndelig dimensjon. Kursene er tilpasset dagens mennesker med travel livsførsel. Skolens tidligere navn var «Oksidentalsk Meditasjonsskole» (oksidentalsk er antonymet til orientalsk), som henviser til vestlige tradisjoner som preger deler av pensumets metoder og ideer – og som lærerne også er skolerte i. Imidlertid favnes også utfyllende varianter fra andre av verdens kulturer og tradisjoner – men tilrettelagt vår moderne kultur og tenkemåte (slik også fagmiljøer gjør ifht mindfulness-trenden). Samtidig markerer navnet at vi benytter et forståelig språk, avmystifiserer det obskure og forenkler tilnærmingen (uten å miste essensen).

LOKALITET

Åsted for kursene i Oslo er Unitysenteret ved Youngstorget og i Bergen holder vi til over Den Grønne Cafe (tidligere Den Ene) i Marken. Kurs andre steder forutsetter at deltakere (eller ekstern arrangør) ordner eller hjelper med å finne lokaler. Alt som trengs er et rom med nok plass (avhengig av antall). Setene bør være kjøkkenstoler da man må sitte rett, helst rundt et bord så notater kan føres.

ELYSION MEDITASJONSKOLE
(av Elysion Akademia)

Telefon: 56 90 50 96 / 48 44 48 11
Post: Postboks 18 Maaseskjæret
5035 Bergen
E-post: info@meditasjon.info
Konto: 1254.05.66613 (Cultura Bank)
Org.nr.: 995611449

NETTFORUM FOR MEDITATØRER

Yoga - MeditasjonVi har opprettet faglige forum på sosiale nettsteder hvor alle som er interessert i eller praktiserer enhver form for mindfulness, qi gong, avspenning, yoga & meditasjon er velkommen. Her kan vi drøfte erfaringer, kunnskap & meninger, stille spørsmål, dele opplevelser, tipse om teknikker, nyttig info og lenker, samt bli kjent med andre av samme interesse/livsstil. For tilgang må du først registrere deg (gratis) som bruker på det valgte nettsted. Vi har valgt å la kanalene være åpne, uten å være kursskolens offisiele talerør, så andre aktører deltar der også.