OM KURSINGEN – KURSINTRO

 

Alle (fra nybegynner til ekspert) som vil delta på våre vanlige kurs må først melde seg på et gratis Introkurs med prøvetime (gjelder ikke Spesialkursene). Dette varer i 4 timer.

Introkursene avholdes med jevne mellomrom i Bergen og Oslo (for andre steder, se her) og kunngjøres i Kurskalenderen. De tar for seg hvordan kursene fungerer og hva du kan forvente av dem. Deltakelse på Introkurset er uforpliktende i den forstand at du ikke behøver å ta stilling til deltakelse på regulære kurs. Det kan du gjøre i etterkant, om du opplever at hva vi tilbyr er riktig for deg. Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaring for å delta.

Første del består av orientering, om både meditasjon generelt og kurset især. Selv veteraner som har praktisert en eller annen form (tillært eller selvlært), oppdager til sin overraskelse at det er mye man likevel ikke visste om denne gamle erfaringstradisjonen.
Andre del er teori, hvor du får lære bemerkelsesverdige fakta om menneskenaturen. Her gjennomgår vi også den konseptuelle modellen vi benytter i kursundervisningen, og som klargjør både din natur, dine muligheter og mål.
Siste del har fokus på erfaring. Vi behandler holdning og distraksjonshåndtering, som er essensielt for mestringen. I tillegg får du lære en grunnleggende teknikk du kan ha utbytte av i all ettertid – også om du velger å ikke delta på noen av våre vanlige kurs.

Selv om du skulle ønske å melde deg direkte på ett eller flere kurs, må du altså først delta på introkurset. Dette fordi vi er overbevist om at alle parter er tjent med at man på forhånd er ordentlig orientert om vår plattform og praksis. Dermed kan du vite hva vi tilbyr, bli sikker på ditt valg og ingen skuffelse eller misforståelse oppstår. Vi ønsker bare motiverte meditatører og har ingen interesse av misnøyde kursdeltakere som har havnet feil.

For å bli med, gå bare til Innmeldingen og før opp dine kontaktdetaljer (opplysningene behandles konfidensielt og er nødvendige bl.a. for intern statistikk, bedre individuell tilretteleggelse samt plassberegninger). Du må selvsagt også velge en bestemt dato i Kurskalenderen og melde deg på denne.

OBS! Oppgjør av dine kjøp må være utført FØR deltakelse på kursene. Det anbefales sterkt at du ikke stiller sulten og er uthvilt i forkant av et kurs. Ta også med penn og notatbok – det kommer til nytte. Du bør dessuten gjøre deg kjent med Vilkårene før du starter kursingen.