TILBAKEMELDINGER

 

Vi liker tilbakemeldinger, f.eks. om nettsiden eller kurs du har tatt, hva du syns fungerer, som kan forbedres, osv. Det hjelper på bedringspotensial og optimal ytelse. Dessuten vil de som vurderer å bli med få like mye utbytte av hva kursdeltakere sier som hva skolen skriver. Dertil er det motiverende når noen tar seg bryet med en kommentar – det er som at vår innsats påskjønnes. Imidlertid ber vi om at feedback skjer på denne siden, enn via e-post, sms, telefoni, facebook eller kursene. Dermed blir din evaluering nyttig også for andre, pluss at vi får samlet alt på ett sted. Normalt kommenterer vi ikke tilbakemeldinger.

Skriv i feltet nederst på siden (du behøver ikke fylle ut e-post & nettside). I feltet for navn, skriver du: Navn (eller pseudonym), Alder, Tittel/status (kan oppgis hvis du vil, da det er interessant å se hvor variert bakgrunn folk har) – samt Bosted. Det blir da ca. slik: – Ola Nordmann (28), Student, Oslo. Takk for din feedback! :)

52 tanker om “TILBAKEMELDINGER

 1. Intro-kurs 15. februar 2014
  Jeg er veldig fornøyd med kurset :) Instruktøren Alvin har utrolig mye kunnskap og hadde et veldig fint og behagelig vesen, snakket klart og tydelig! Og det var så mye som gikk opp for meg og jeg ble så glad og håpefull :) har allerede meldt meg på neste kurs neste helg, som er RØD. Gleder meg veldig og kjenner at dette kommer til å bli veldig bra for meg. Har ingen erfaring fra før, så det er veldig spennende:)

 2. Jeg synes det var litt for mye informasjon den første kvelden. 20 mennesker er for mange og. Praksis perioden var veldig bra og jeg tror jeg kommer til å få mye ut av kurset.

 3. Hei , bra med en ny nettside. Men jeg savner støtte for chrome, nettsiden fungerer ikke i det hele tatt på
  chrome, kommer ikke inn på den. Det er bare explorer som virker her.

  • Takk for din kommentar. Nettsidene er optimalisert for Firefox og skal virke i Explorer og Safri (men der blir rødfargen svart). Vi bør også få den til å fungere i Chrome, så det vil bli vår neste prioritering. Vi kan ikke ha noe av at du blir tvunget til å bruke Explorer ;)

    • For å vite det bør du sammenligne med Firefox. Da vi sjekket dem i chrome, så vi eksempelvis at menylinjen ble svart i stedet for burgunder og facebook boksen var horisontalt sammentrykt. Men slik vises det ikke for deg?

 4. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Hei. jeg syntes det var veldig bra og grundig introduksjon. Hyggelige mennesker og interessant tema gjorde kvelden til en minnerik opplevelse.Takk.

  – Ellen Britt Wang, Oslo

 5. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Noe jeg synes er veldig fint med meditasjonstimene er kursleders fokus på det som ligger til grunn for meditasjonene vi prøver ut; vi får vite hva som skjer, hvorfor det skjer og råd til oss basert på våre egne opplevelser av meditasjonene. Dette bidrar til gjøre mediteringen ekstra interessant og jeg blir ofte veldig engasjert i samtalene rundt.

  Jeg synes hele kurset er utrolig spennende og jeg setter også veldig pris på kursleders nøytrale holdning til forskjellige trosretninger, meditasjonskurset er rett og slett passende for alle. Jeg gleder meg allerede til neste time!

  – J. Berntsen (33), Teaterstudent, Oslo

 6. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg var inne på nettsiden deres, kjempefin! Kurset ser veldig spennende ut og jeg vil gjerne delta!

  – Lisbeth, Salgskonsulent, Oslo

 7. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg var med på et av dine første \’kull\’ i Bergen, og det angrer jeg ikke på..! Opplevde flere ulike \’tilstander\’ i løpet av de 8 ukene. Det beste (som jeg fortsatt kan oppleve) var denne flommen av en slags energi som \’skyllet\’ gjennom kroppen.

  Det var veldig givende å meditere sammen i gruppen, og jeg mediterte en del på egenhånd etter kurset var over. Men så ble det vanskeligere og vanskeligere å finne rom og tid til det. Mange faktorer som spilte inn. Men jeg har drevet med yoga, og det fungerer jo som en fysisk form for meditasjon. Jeg er en veldig fysisk person, så jeg trives godt med det!

  Her en morgen fikk jeg plutselig behov for å meditere med én gang jeg våknet, og jeg kjente det var godt å \’komme tilbake\’. Har vært gjennom en del i det siste, så kroppen (eller det underbevisste) visste vel hva jeg trengte. Jeg hadde ikke planlagt å skrive en lang melding til deg, men dette var de ordene som kom nå :)

  Jeg ønsker deg/dere god framgang og fred i hjertet.

  – Jenny (27), Student, Hamar

 8. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Deltok på introkurs i mars og er imponert. Er ikke helt ny på dette og har vært på en rekke kurs tidligere så jeg har et godt sammenligningsgrunnlag. Instruktør hadde tydelig lang erfaring og benner for å gjøre en seriøs og en grundig jobb i innføringen av meditasjonsbegrepene. Dette var noen spennende timer og jeg har allerede meldt meg på neste kurs. Det jeg likte aller best er den ærlige tilnærmingen og fokuset på de ulike deltakernes behov. Flott, dette lover godt, gleder meg til å komme skikkelig igang!

  – Laila Elisabeth Fure, Oslo

 9. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Ellers takk for et veldig fint kurs med mye interessant lærdom.
  Du er kunnskapsrik og har en troverdig og behagelig presentasjonsform .Ser frem til repetisjoner.

  God helg!

  – Pål Skauge, Oslo

 10. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Heia og takk for bra introkurs torsdagen som var. Fikk stilnet fordommer og skepsis og har prøvd meg litt frem allerede :)
  Vi sees, hasta la vista
  – Helga H.B., Oslo

 11. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Mange takk for den opplysende og nyttige informasjonen. Jeg setter stor pris på at disse forholdene forklares på en likefrem og enkel måte, slik at vi vanlige dødelige kan forstå og forholde oss til dem.

  – Harald (44), Jurist,Trondheim

 12. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Må takke så mye for skrivet om tankemønstre. Jeg hadde bruk for det for å få sove natten før et jobbintervjuet.

  – Kim, Ingeniør, Bergen

 13. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Kurset i går synes jeg var megabra !!

  Med vennlig hilsen
  – Sonja Rindahl, Oslo

 14. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg er veldig glad jeg meldte meg på kurs hos deg. Jeg har vokst mye på det og så får jeg så gode meditasjoner.
  Har bare posetivt å si uansett… Du ruler:)

  Lena Solbakken (32), nettstudent i psykologi, kunstner og ikke minst husmor:), Bergen

 15. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Takker for et særdeles givende introduksjonskurs, høyt nivå og god demonstrasjon. Det var inspirererende, innsiktsfullt smittende og levende formidlet innføring i livsvisdom og spirituell metodikk.

  Andre tilbakeholder, eller verre; ignorerer eller er uvitende om elementært metodemessige, historiske, geografiske og kulturelle vesensforskjeller innen temaet.

  Anbefaler alle som ønsker virkelig å få et fullgodt og innsiktsfullt overblikk i meditasjon å lære av dere – overlevet med levende inspirasjon og smittende insikt – gir med glede videre denne erfaringen fra kurset. For meg fremtidens meditasjon såvel som tidløs, gir deltagerne mulighet til dyp og umiddelbar erfaring innen unike teknikker som få behersker i vår hverdag.

  – Grunde Avharstveit (50), Lærer, Oslo

 16. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Takk for et fantastisk kurs de siste månedene. Jeg vil fortelle at jeg er veldig takknemlig for måten du har presentert denne, for meg, nye måten leve i verden på. Det har vært berikende på alle områder, også i min egen tilnærming til kunst og lyd, og i hvordan leve ut kjærlighet i alt man gjør.

  – Mari (25), Musiker & Student, Bergen

 17. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Den energimeditasjonen vi lærte har gjort stor forskjell i min hverdag. De dagene eg klarer å prioritere (rett), og har tid før eg setter dagen i gang for fullt, er eg opplagt og energisk som bare det. Og de dagene hvor eg nesten ikke har fått søvn. Men om eg prøver denne meditasjonen litt utpå dagen klarer eg ikke å sove, har alt for mye energi som bobbler rundt. Eg har noen kvelder prøvd å ta den i omvendt rekkefølge og har sovet godt de nettene. Så om eg ikke klarer å få orden på søvnen min, så har du hvertfall lært meg en måte å overleve med humøret i behold. Nå for tiden sliter eg med bihulebetennelse og feber. Merker at det ikke er så lett å gjennomføre meditasjonen nå. Og det virker som om effekten blir mindre. (sikkert en helt logisk ting egentlig) Den største jobben er jo faktisk å legge om på vanene og få meditasjonen inn i hverdagen.

  – Marihøno (36), Bussjåfør, Bergen

 18. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Hei og takk for i går! Vi var alle tre veldig imponert over møtet i går. Vi hadde sansen for deg!

  – Susan S, Bergen

 19. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Kjempe bra kurs i dag, du er skikkelig dyktig. Har meget utbytte av meditasjon og det bedrives så ofte som mulig.

  – Jette Johannessen (35), Webredaktør, Oslo

 20. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Tusen takk for slik en generøsitet, og oppriktig engasjement du utstråler. Jeg er svært takknemlig for den varme gruppen i din ledelse har gitt meg!

  – Sara Bruteig Olsen (24), Lærervikar & Teaterstudent, Bergen

 21. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg synes du gjør en imponerende jobb for å spre kunnskap om og motivasjon til å meditere. Det er jeg veldig glad for!

  – Kristin A. Norenberg (50), Int. sertifisert NLP Coach, Siviløkonom

 22. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Det var et kjempebra møte i går kveld. Du er superflink til å forklare dette på en interessant og lettfattelig måte. Øvelsen var også kjempebra, har ikke sovet så godt på lenge som i natt!

  – Line (46), Coach & Healer, Oslo

 23. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg fikk et meget godt inntrykk av deg som kunnskapsrik og dyktig innen ditt felt, og dette har vært avgjørende for min beslutning om å delta.

  Jeg har mye større utbytte av min meditasjon enn jeg gir utrykk for på møtene. Jeg er meget fornøyd med kurset til nå og gleder meg til komme i rytme.

  – Karl Fredrik Holme (58), Lærer, Oslo

 24. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Takk for i går, bra kurs!! Akkurat ferdig med en repetisjon av begge øvelsene fra i går… det funker veldig bra allerede og hvis dette øker blir det jo helt fantastisk!
  Til og med sovet godt, mange år siden sist!! :)

  – Silje (34), Student Kunstakademiet, Oslo

 25. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Takk for et flott infomøte – du er en inspirerende person og jeg hadde noen fine timer. Gleder meg til å begynne på neste kurs. Jeg bruker pusteteknikken ganske ofte, det er et kjempebra redskap!!! Har også hatt stor nytte av den meditasjonsøvelsen jeg lærte på prøvetimen. Har blant annet guidet klienter gjennom den før behandling, og elevene mine har også fått nytte av den :)

  – Vibecke (33), Naturmedisinsk Aromaterapeut & Healer, Bergen

 26. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Veldig inspirerende og energetisk kurs i kveld, håper det fortsetter sånn!

  Jeg har begrenset erfaring med meditasjon, og meldte meg på kurset av flere grunner. Jeg ville ha et pusterom i hverdagen, en liten fritid fra alt annet, jeg ville bli mer strukturert og konkret i min egen åndelige og helhetlige spirituelle vekst, med andre ord sette en plattform for min utvikling på flere plan.

  Jeg opplevde at kurset ikke har religøse eller ideologiske prinsipper eller innslag, noe jeg synes er svært positivt, for det legger til rette for hver enkelts individuelle hensikt med kurset.

  For min egen del opplevde jeg givende opplevelser med hensyn til mine egne indre erfaringer allerede under prøvetimen, samtidig som jeg satte pris på kursholderens understreking av å ha et åpent sinn med hensyn til forventning til egen \\\»progresjon\\\». Alt i alt følte jeg at det ble lagt stor vekt på de indivduelle opplevelsene og hver enkelts personlige utbytte.

  Jeg kommer helt klart til å fortsette på kurset.

  – Marte (20), Student, Oslo

 27. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  For meg handler meditasjon om å oppleve stillheten bak støyen. Da sikter jeg til den subjektive stillheten som er i sinnet. Andre meditasjonsformer kan naturligvis være viktige, men dette er altså det som er sterkest for meg. Bruker for det meste mantra og pustekonsentrasjon for å komme til mitt indre senter. Erfaringsmessig er det mange mantraer som virker, og det er likegyldig om de har intellektuell betydning.

  – Tom Jensen (35), Eksistensialist, Oslo

 28. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg har fulgt med på nettsiden deres i en ganske lang stund og trives veldig godt med det dere skriver og holdningen dere har til meditasjon.

  Marius Blomstervik (33), Meditasjonsinstruktør, Oslo

 29. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Takker for kurset jeg gikk på på Unity jeg mediterer hver dag og er blitt en mer avbalansert mann jeg er glad for at jeg ikke betalte i dyre dommer for et mer mindreverdig kurs enn ditt du er en meget god kursholder og jeg ser frem til å kunne få repetere ved en passende anledning Takk

  – Karl, Oslo

 30. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Takk for et storartet kurs. Virkelig veldig mye å fordøye. Kommer nok ikke til å benytte meg av alt jeg har lært, men har da funnet noen teknikker som fungerer strykende for meg. Eneste problemet er det å finne rytme. Det hadde vært greit om du kunne anbefalt et program eller lignende. Men jeg vet jo at det i siste instans beror på min egen disiplin. Noen dager bare bestemmer jeg meg for at i dag SKAL jeg meditere uansett! Og jammen forsvinner alle distraksjoner og unnskyldninger som dugg for solen. Det er i sånne perioder livet er herlig.

  – Atle (44), Sivilingeniør, Bergen

 31. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg synes dette virker interessant og positivt. Nettsidene har en behagelig beroligende atmosfære. Neppe tilfeldig? Masse nyttig kunnskap er det også her :-)

  – Anne-Kristine (23), Student, Oslo

 32. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Kanskje søker man problemløsning gjennom meditasjon? Jeg har i hvert fall gjort det selv, men når jeg har gjort det har meditasjonen ikke fungert helt optimalt, selv om jeg i noen grad har oppnådd hva jeg har prøvd. Men så har jeg fått oppleve noen ganske heftige ting gjennom meditasjonen – og jeg tenker på langt heftigere ting enn å sove bedre, være mer oppvakt, mer konsentrert, mer interessert, mer lyttende etc. Meditasjonen fungerer som best for meg når jeg mediterer for å meditere, verken mer eller mindre. Det er bare noe jeg gjør, ikke noe jeg gjør for å oppnå noe annet. Noen ganger sovner jeg, noen ganger har jeg \»umulige kroppslige erfaringer\», noen ganger blir jeg oppkvikket, men jeg mediterer ikke for å oppnå dette. Jeg mediterer for å meditere, og når jeg lykkes med det har jeg det som best.

  Da jeg gikk på et meditasjonskurs var det en mann som inderlig ønsket å oppleve alt som kan komme gjennom meditasjonen. Han hadde meditert i noen år, og gjerne også noen timer hver dag. Han håpet at han skulle bygge opp til de store opplevelsene. Men hva han egentlig søkte var hva mange av oss andre opplevde fra første meditasjonsstund. Forskjellen var bare den at vi andre ikke forsøkte så mye. Daisetz Teitaru Suzuki sier at \’satori\’ (opplysning) er i \’zazen\’ (sittende meditasjon). Det er der fra første stund, og er altså ikke noe man bygger opp til. Det er i \’å meditere\’, men så bør vi jo heller spørre oss hva opplysning er. Er det å forstå alt eller er det kanskje å bare gjøre for å gjøre, ikke gjøre for å oppnå noe.

  – Magnus (31), Musikkviter, Oslo

 33. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Flotte nettsider og mye intresant kunnskap. Syns tonen er litt arrogant her og der. Er ikke ydmykhet det viktikste på stien? Men stå på videre! Respect!

  – Disippel (21), Menneske, Trondheim

 34. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Hei. Må bare fortelle at jeg synes det er bra og viktig at dette er religionsnøytralt og har psykologisk profil. Jeg har ikke noe personlig problem med zen eller andre varianter, men det er vinklinger folk må velge sjøl og da er det et flott utgangspunkt å starte på oksidentalske meditasjonskurs. Første møtet var veldig lærerikt. Savner å få denne informasjonen skriftelig, men da er det vel bare jeg som er lat? :)

  – Helle (52), Avdelingsleder, Bergen

 35. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Fikk veldig sansen for hjemmesiden. Den tiltaler både i stil og innhold. Hvis kursene er like bra ser jeg frem til det (har meldt meg på men ikke hørt noe foreløpig?). Har behov for meditasjon på to måter: Å få roet tankevirksomheten og å få utforsket de dypere lagene mine. Jeg har allerede erfaring med yoga meditasjon fra verftet. Syns avspenning er kjempedeilig måte å starte dager på … :)

  Vet ikke om dette defineres som \»tilbakemelding\», men bruk det som du vil.

  – Sofie (28), Servitør, Bergen

 36. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Takk for fin introduksjon til meditasjon, synes det virker veldig spennende og bra!

  – Ingrid (26), Student, Oslo

 37. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Jeg liker at det er religionsnøytralt og forståelig språk. Jeg synes du gir utrolig mye av deg selv og det er tydelig at du faktisk bryr deg om hver enkelt. Du er flink å spre godt humør!

  – Kristin Olsen (25), Sykepleier, Bergen

 38. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Hei! Takk for at jeg fikk litt \»preview\» av håndboken. Ser bra ut! Kjenner igjen en del fra kurset, men en del her er jo helt nytt! Hvorfor er ikke dette inkludert i kurset? Mange nyttige øvelser jo. Av det jeg har rukket å bruke fikk jeg faktisk best uttelling på de enkleste teknikkene, særlig av affirmasjoner, tenkemønstre og pustemetoder.

  – Terje (38), Konsulent, Arna

 39. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Som du vet var mitt motiv med å gå på kurset å få bedre sovemønster etter å ha blitt ødelagt av ukurante arbeidsskift. Ikke bare sover jeg mye bedre nå, men jeg må innrømme at jeg ser mye mer i livet når jeg klarer å holde rutinen. Dette er ikke alltid like lett, men takker deg så mye for all støtte og geniale råd som virkelig har forbedret en del problemer (som jo egentlig aldri var problemer). Jeg prøver vel å si at jeg prioriterer bedre nå.

  – Jørn (42), Vekter, Bergen

 40. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  For meg handler det om tre ting,- selvhealing (når jeg har behov for det), avstressing (har en meget hektisk og stressende jobb) og tankekontroll (lett for å rote meg inn i negative tankemønstre)…

  Jeg begynte å lese om meditasjon da jeg var 14-15 år gammel og syntes det hørtes spennende ut, uten at jeg hadde spesielt tro på det. Men jeg hadde heller ingen motforestillinger, og etter å ha øvd meg en stund følte jeg at det faktisk fungerte.

  I dag bruker jeg meditasjon for å slappe av, takle en vanskelig situasjon eller perioder av livet hvor jeg har det vanskelig. Det er også effektivt når jeg har underskudd på søvn, men ikke tid eller anledning til å sove mange timer. I tillegg bidrar det til å dempe stress symptomer, redusere irritasjon og generelt for å balansere sinnet.

  Mange gir opp å meditere etter første forsøk, fordi de forventer tanketomhet og indre ro med en gang. De tror ikke de klarer å meditere fordi det dukker opp så mange andre tanker. Men det er dette som er meditasjonen. Alt du opplever i meditasjonen er meditasjonen, verken mer eller mindre. Meditasjon er som et speil, for å observere og oppleve det som er akkurat nå.

  – Hege (26), Grafisk designer, Tønsberg

  • [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

   Synes kursmaterialet er veldig bra, jeg :) Nå har ikke jeg lest korrektur eller brydd meg særlig om eventuelle formuleringsdetaljer, men kun vurdert innholdet. Mye av dette er selvfølgelig godt kjente øvelser for de av oss som har holdt på med meditasjon en stund, – men det jeg synes er særlig moro er at du har plukket ut de øvelsene jeg personlig har god erfaring med. Blant tusenvis av teknikker innen veldig mange uliker former for meditasjon og relaterte ting som for eksempel yoga og yoga nidra fremstår det for meg som om du har hentet det beste fra alt og satt sammen til din egen miks – som jeg støtter fullt ut basert på mine egne erfaringer.

   En veldig subjektiv tilbakemelding selvfølgelig, men…

   – Hege Sivertsen (26), Grafisk designer, Tønsberg

 41. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Etter å ha begynt på grunnkurset, og påfølgende regelmessig meditasjon, har jeg merket at negative tankemønstre har gradvis blitt sjeldnere. Helt ubevist har jeg blitt mer positiv i mitt sinn.

  Så jeg anbefaler dette kurset på det varmeste.

  – Steffen Helle (28), Ingeniør, Bergen

 42. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  En god ting hendte meg i går. Jeg brukte nøkkelord, som hukommelse og inspirasjon, rett før eksamen. Virkningen manifesterte seg umiddelbart, trodde jeg, ettersom eksamenen gikk så bra. Men jeg fikk ikke merke den VIRKELIGE virkningen dette hadde på meg, da jeg senere på kvelden havnet i en ubeskrivelig hukommelse- inspirasjon- flow, og husket alt, samme hva spørsmål jeg ble stilt, jeg kunne utfordre hvem som helst. Bedre følelse (les:hukommelse) skal man lete lenge etter.

  Takk til instruktøren! Det er et fantastisk godt kurs, dette her!

  – Huldra (24), Filosofistudent, Bergen

 43. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Før jeg visste om meditasjon var jeg heller nevrotisk, av ally mcbeal sorten. Mye stress og bekymringer. Meditasjon har roet meg ned og latt meg \»finne meg selv\» som det heter. Nå føler jeg meg sterkere og mer hel og jeg kan mye lettere forholde meg til utfordringer og problemer i livet mitt. Tror kanskje dette er en vanlig erfaring, men for meg har det vært utrolig viktig. Nå vet jeg mye mer hva jeg vil og er ikke noe offer i tilværelsen mere. Bare det å stå opp hver dag er kjempedeilig hvis jeg møter dagen med litt meditasjon. Tror dette gjelder for alle som mediterer uansett hvilken skole og type som følges. Alle har godt av det ja.

  – Kaffepuz :) (29), Heltidsmor, Hordaland

 44. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Vil bare si at jeg anbefaler alle å ta grunnkurset. Må si jeg selv er svært fornøyd både med pris og innhold. Stå på videre!

  – Thomas Hansen (36), Lærer og musiker, Bergen

 45. [overført kommentar fra den gamle nettsiden]

  Du er utrolig kunnskapsrik, men jeg synes introduksjonen ble litt vel lang med mye ny informasjon. Selve meditasjonen var utrolig bra, du er en flink lærer (eller jeg vet ikke hva jeg skal kalle det når du sitter og instruerer) så jeg gleder meg til neste kurs.

  – Lisbeth (34), Salgssjef, Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.