OM SKOLEN – SAMARBEIDSPARTNERE

 

ELYSION NETTVERK

Som en service til våre kursdeltakere, anbefaler vi seriøse tilbydere av andre varer & tjenester med høy standard. Det er mye forskjellig å finne på det åpne markedet og alt er dessverre ikke av samme kvalitet. Hvis du derimot har god erfaring med vår kursskole og anerkjenner nivået vi operer på, vil disse anbefalingene være en sikkerhet for deg, i det du da kan være trygg på at hva du får igjen fra partnere i nettverket er like bra som hva vår kursskole yter.

Samtlige av tilbyderne på denne listen er akseptert som del av Elysion Nettverk, som betyr at de er genuine og profesjonelle aktører. De deltar også på Elysion sine ulike arrangements (som retreatene) og du kan forvente deg samme av dem som du har opplevd fra andre Elysion tilbud. Vi lar nemlig ikke hva som helst av eventer, varer & tjenester innen åndsdannelse, estetikk, helse- & velvære slippe til i nettverket, men tillater bare det som er verdig, effektivt og virkningsfullt – og som dessuten utføres av dyktige, fagutdannede, ansvarlige og erfarne aktører. Det sies at det tar ca. 10 år å mestre noe på ekspertnivå. De fleste tilbydere i nettverket har 10 til 20 års ekspertise, og er dermed ikke døgnfluer eller dilettanter, men derimot lidenskapelige sjeler som brenner for sitt fag.

Alle gir deg rabatt på sine varer og tjenester om du er medlem eller støttemedlem i Foreningen Elysion. De vil også prioritere deg som kunde/klient/pasient/elev om det er varemangel, kø eller plassmangel. I tillegg vil du ikke behøve å opprette ny kundeprofil om du benytter deg av deres nettjenester, i det alle tilbydere i Elysion Nettverk anvender seg av samme database. Med andre ord, er du allerede innmeldt ved meditasjonsskolen, kan du ganske enkelt logge inn med samme profil på andre nettsider i nettverket. Du vil også kunne se i nyhetstrømmen på din side hva som skjer i nettverket, samt spesialtilbud, ledige timer, m.m.

Elysion Nettverk er rett og slett din garanti mot ikke «å bli lurt».

Natursamfunn
elysymbol

FrihetFraSmerte
elysymbol

PilatesRettHjem
elysymbol

PusteRom
elysymbol

HarmoniDesign
elysymbol